шарм ел шейх
МОРСКИ ЕКСКУРЗИИ

Екскурзия Рас Мохамед и Белия остров с яхта – това е ВИП морска екскурзия до „Белия остров“ и природния резерват Ras Mohammed в Шарм ел-Шейх със спирки за плуване и гмуркане с шнорхел с плавници и маска в близост до най-красивите коралови рифове на резервата и посещение на Белия остров – перлата на Червено море – египетските Малдиви. Природен резерват Рас Мохамед или национален парк Рас Мохамед – в превод от арабски – „главата на Мохамед“ или „Бей Мохамед“ – Намира се в южната част на Синайския полуостров, на 25 км югозападно от Шарм ел-Шейх (по крайбрежието), между Суецкият залив на запад и заливът Акаба на изток. Национален парк Рас Мохамед или резерват Ras Mohammed се счита за първия национален парк в Египет и едно от най-живописните места в цялото Червено море, южната му част е един от десетте най-добри плажа в света за гмуркане. Площта му е около 260 хиляди и представлява приказни гори от твърди и меки корали, превърнали се в местообитание на много коралови риби (шарупка, амфитрион, папагал, таралеж и други), както и на морски лилии, морски звезди, морски таралежи и други подводни обитатели на топлите морета. Повечето от тях са навлезли в тези води преди 5 милиона години и са се развили тук в напълно уникални видове.

програма:

Екскурзия Рас Мохамед и Белия остров с яхта – Автобусът за екскурзия Рас Мохамед с яхта и Белия остров от Шарм Ел Шейх с наш представител ще пристигне във вашия хотел почти в 8:00 сутринта и ще ви отведе до кей в климатизирана кола, където ви очаква голям триетажен кораб. Според програмата на Екскурзии Ras Mohammed с яхта и Белия остров, ще имате уникалната възможност да посетите единствения подводен резерват в света, да се насладите на изключителната екзотична красота на подводния свят и едно приятно пътешествие през Червено море, вижте магическия свят на Червено море и посетете Белия остров „Египетските Малдиви“, разходете се по белия му пясък в синьо-тюркоазена вода.

Тръгвайки от кея към откритото море към природния резерват Ras Mohammed, след около 45 минути ще имате възможност да плувате с плавници и маска близо до кораловите рифове на националния парк Ras Mohammed, да видите разнообразие от риби и корали.

Корабът ще спре на 2 фантастични места за гмуркане с шнорхел във водите на природния резерват Ras Mohammed и след това ще имате прекрасна спирка на белия остров с неговия безкраен плаж и мек бял пясък и кристално чиста вода, за да се насладите на кораловите рифове, вижте разнообразие от риби и корали, плуване и слънчеви бани на острова.

На борда на яхтата ще намерите красиво сервирана маса за хранене с вкусни и обилни ястия и безалкохолни напитки.

Вкусен обяд и много от най-фантастичните изживявания са гарантирани на екскурзиите с яхта Ras Mohammed и Белия остров!

Програмата на екскурзиите с яхта Ras Mohammed и Белия остров с яхта до природния резерват Ras Mohammed НЕ включва посещения на мангровите гори и „Езерото на желанията“, тези обекти са включени в програмата Ras Mohammed с автобус.

По желание можете да резервирате тази обиколка с гмуркане с яхта Ras Mohammed и White Island Ако се интересувате от обиколка с гмуркане: щракнете тук Ras Mohammed Diving.

При желание ще можете да закупите DVD-запис на екскурзията и да закупите камера за подводна фотография на борда на яхтата. В края на екскурзиите ще ви върнем обратно в хотела.

Какво е включено в цената:

  1. Трансфер от/до хотела;
  2. Ръководство за гмуркане с шнорхел (водолазно гмуркане);
  3. Спирки за гмуркане с шнорхел в природния резерват Ras Mohammed;
  4. Спиране на белия остров;
  5. Обяд и безалкохолни напитки;
  6. Душ с прясна вода;
  7. Всички такси и данъци.

Какво не е включено в цената:

  1. За отдаване под наем на оборудване за водно плуване (маски, шнорхели, плавници и жилетки);
  2. съвети;
  3. Лични разходи;
  4. фото и видео заснемане.

Вземете със себе си:

не забравяйте:

  • Плувно оборудване и неопренови костюми (може да се наеме по пътя);
  • прическа за глава;
  • Бански костюм;
  • Хавлиена кърпа;
  • Слънцезащитни продукти;
  • Продукти за лична хигиена:
  • Слънчеви очила.

Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Време и продължителност:

  • Начало на обиколката: От 8:00 до 8:30 сутринта (в зависимост от местоположението на вашия хотел в Шарм Ел Шейх).
  • Връщане в хотела: Около 17:30 ч. (същия ден)..
  • Продължителност: 8/9 часа.
  • Дни на събитието: всеки ден. .
    Внимание: Поръчайте екскурзия дин ден преди началото на обиколката, плащане в началото на пътуването. Ако автобусът закъснее с 10 минути, трябва спешно да ни се обадите.. Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Цена:

-Възрастен: 22$
-Дете от 5 до 12 години: 11$
-Дете до 5 години: Безплатно. 

Как да резервирам екскурзия?

1- Изпратете ни имейл (от дома или от хотела) чрез:

WhatsApp:
+2010 2224 0504.

Вайбър:
+2010 2224 0504.

Имейл: info@sunrisevoyage.com

2- Напишете ни името на хотела, името на обиколката, колко души и деня на обиколката.
3- Свържете се в деня преди екскурзията, за да научите точния час, когато ще бъдете взети от хотела.
4- Не се изисква предплащане.
5- Заплащането се извършва в брой в деня на турнето.
6- Резервирайте екскурзия поне 1 ден преди началото на екскурзията. Пр

риродният резерват Рас Мохамед с автобус Природният резерват Рас Мохамед с автобус

.

RECENZIJE

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 295 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Wycieczki z Sharm

април 10, 2024

Witam, spędziłem tydzień w Sharm z córką, wykupiliśmy tzry wycieczki z nile-voyage i każda była fantastyczna, pierwsza do Kairu ,autobus na czas a na miejscu polskojęzyczny przewodnik dla nas a nas polaków w sumie było tylko 6 osób (fajny taneczny rejs po Nilu, muzeum i piramidy w Gizie) ,kolejna wycieczka to safari na Buggy w okolicach Sharm (super wypad i polecam fotografa który za 15 $ nagrał nam fajny film i zrobił sporo fajnych zdjęć) ostatnia wycieczka to statek ze szklanym dnem ( super widoki na rafę i wiele ryb, super, choć statek stary i brzydki to widoki wszystko rekompensują) Bardzo polecam biuro nil-Voyage

Avatar for Mariusz
Mariusz

Lot spadochronem

март 30, 2024

Suuper organizacja, wszystko wg planu. Dostaliśmy rabat na osobne loty, auto zabrało nas spod hotelu i pod hotel odwiozło po lotach. Można im zaufać, atmosfera świetna.

Avatar for Michalina i Robert
Michalina i Robert

Supeer

март 22, 2024

Bili smo u Luxoru sa vodičem king mimo najbolji vodič preporučam svima pozdrav iz Hrvatske

Avatar for Tomislav
Tomislav

Kairo Luxor

март 22, 2024

Uzeli smo kod njih Luxor,Kairo i Discovery safari najnize cijene za te izlete za razliku od ponude drugih agencija vozači pokupe ispred hotela i vrate vas u navedenom vremenu u hotel.

Avatar for Marko
Marko

Wycieczka do Kairu

март 12, 2024

7 marca mieliśmy okazje korzystać z usług biura. Kontaktowaliśmy się poprzez whatsapp wszystko przebiegało bez problemu. Autokar przyjechał punktualnie, przewodnik oraz osoby z nim współpracujące byli bardzo przyjaźni, pomocni, rzetelni bardzo miło było ich poznać i spędzić wspólnie ten czas. Polecam naprawdę warto, cena o ponad połowę tańsza niż u rezydenta.

Pozdrawiamy serdecznie

Avatar for Sonia z rodzina
Sonia z rodzina

Екскурзия Рас Мохамед и Белия остров с яхта

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating